Personvernerklæring og informasjon om bruk av informasjonskapsler (cookies) på perespen.no.

Informasjonskapsler og analyseverktøy

Når du benytter nettstedet perespen.no, registreres informasjon om hvilke sider du besøker og hvordan du bruker de. I tillegg registreres om du besøkte nettsiden via en datamaskin eller mobil. Dette gjøres for å kunne forbedre nettsiden og innholdet overfor besøkende. 

Google Analytics 4 benyttes for å innhente statistikk over trafikk og bruk av nettstedet, slik at vi kan forbedre nettsidene våre. Les mer om Googles retningslinjer for personvern. I Google Analytics 4 kreves ikke IP-anonymisering ettersom IP-adresser verken lagres eller loggføres.

Bruk og videreformidling av personopplysninger

Perespen.no er forpliktet til å behandle personopplysninger fra sine kunder og brukere på en forsvarlig måte, i samsvar med personvernloven. Opplysninger om din bruk av tjenestene kan bli utlevert til andre selskaper til bruk for samme formål som de ble innsamlet for (anonymiserte statistiske formål). Perespen.no vil ikke dele, selge, formidle eller på annen måte utlevere personopplysninger om deg på annen måte enn det som fremgår av denne personvernerklæringen uten først å ha innhentet ditt samtykke.

Sikkerhet

Sikkerheten tas på alvor. All utveksling av personopplysninger sendes kryptert med SSL.

Hvordan deaktivere informasjonskapsler

De fleste nettsider bruker analyseverktøy. Dersom du ønsker å slette informasjonskapsler, gir vi deg her oppskriften:

Dine rettigheter

Innsyn i egne personopplysninger
Ønsker du å vite hvilke personopplysninger vi behandler om deg, så kan du ta kontakt med oss.
Korrigering av personopplysninger
Er våre opplysninger om deg feil, så kan du når som helst ta kontakt og be oss rette opp i det som ev. måtte være feil.
Sletting av personopplysninger
Ta kontakt med oss dersom du ønsker at vi skal slette dine personopplysninger. Husk at vi er avhengige av å behandle enkelte typer personopplysninger når vi har dialog med deg som kunde, og for å kunne levere avtalte tjenester.
Begrensning av behandling av personopplysninger
Du kan kontakte oss dersom du ønsker at vår behandling av dine personopplysninger skal begrenses. Husk at vi er avhengige av å behandle enkelte typer personopplysninger når vi har dialog med deg som kunde, og for å kunne levere avtalte tjenester. Denne begrensningen gjelder ikke med bakgrunn i ev. andre behandlingsgrunnlag som måtte foreligge.
Dataportabilitet
Dine personopplysninger kan fås ved å ta kontakt med oss.
Innsigelse mot behandlinger
Du kan protestere mot behandlingsaktiviteter vi utfører. Vi vil da ikke lenger behandle dine personopplysninger, forutsatt at ikke andre lovpålagte årsaker krever dette.